söndag 5 april 2015

Sista kvällen i Sitges

Igår kväll var vår sista kväll i Sitges, den började med en trevlig promenad i den delen av staden vi totalt missat. Sedan drinkar på ett ställe som låg i bergen över havet, otrolig utsikt och riktigt bra ställe! Colin och Henrik rockade loss och räknade fingrar vilket är Colins nya favorithobby han räknar sina fingrar ungefär 20 gånger om dagen...

För middag gick vi vidare till ett ställe vi varit på förut med familjen Holmqvist Andersson där vi åt ost och salamibricka och drack varsit glas vin. Innan middagen skulle jag byta Colins blöja och tog därför med mig honom till toalettkön. Framför oss står en spansk dam som får syn på Colin och börjar prata med honom på spanska, hon försöker få honom att le men misslyckas totalt! När hon sträcker fram händerna för att ta honom ur min famn börjar han plötsligt le och damen blir hysteriskt lycklig vilket resulterar i att Colins leende försvinner. Han är nu i hennes famn och tittar väldigt suspekt på denna hysteriskt glada mystiska spanska kvinna... Hon gratulerade mig många gånger för denna fantastiskt fina pojke!

Efter middagen fick vi på gayklubben Parrot, trevligt ställe med väldigt trevlig personal. Henrik blev helt till sig när han såg en transvestit men vi misslyckades att fotas med hen.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar